Telefon Cevaplama Hizmeti

Size rehberlik etmesi için, işletmenizin bir telefon cevaplama hizmetine ihtiyaç duyduğu ilk sekiz işaret.
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

Kendi işinizi kurmak inanılmaz heyecan vericidir. Kendi işinizin patronu olmak, kendi saatlerinizi belirlemek oldukça keyiflidir. Ancak bu yeni bulunan özgürlükler de birkaç yeni sorumlulukla bir araya gelmekte olup yeni teşebbüsünüzü gerçek bir başarı haline getirmek için çok fazla çaba harcamanız gerekmektedir. Girişimciler, şirketlerinin başarısına o kadar çok tutku ve ilgi duyuyorlar ki, çoğu zaman başkalarının yardımını kabul etmekte zorlanıyorlar. Ancak işinizin başarılı olmasını istiyorsanız, her zaman kendi başınıza yapamayacağınız gerçeği ile yüzleşmelisiniz. Kendi sağlığınızı korumak için iş ile ilgili görev paylaşımı yapmalı ve bazı durumlarda dış kaynak kullanmanız gerekmektedir. Başlangıç için en kolay ve en uygun fiyatlı yerlerden biri de profesyonel bir telefon yanıtlama hizmetine yatırım yapmaktır.

Ancak işletmeniz telefon yanıtlama hizmetinden tam olarak nasıl yararlanabilir? Daha da önemlisi, bir telefon cevaplama servis sağlayıcısı ile temasa geçmenin ve tekliflerini sormanın zamanı geldiğini nasıl anlarsınız? Size rehberlik etmesi için, işletmenizin bir telefon cevaplama hizmetine ihtiyaç duyduğu ilk sekiz işaret.

1. İşinizin Hızla Büyümesi

Sadece birkaç müşteriniz olduğunda sıkı bir çalışma oldukça kolaydır. Ancak, tüm bu müşterileri daha fazlası için geri gelmesini sağlayacak herkese kaliteli bir hizmet sunmak için, ürün ve hizmetlerin teslimatıyla ilgili her bir sürecin her zaman sorunsuz olmasını sağlamanız gerekir. Bir işletme büyüdüğünde en basit gibi gözüken süreç, telefonlara cevap vermek ve önemli mesajlarla uğraşmaktır. Ne yazık ki, bir kişinin  hak ettiği ilgiye cevap vermek için telefonlara cevap vermesi zordur. Bir telefon cevaplama servis sağlayıcısının hizmetlerini kiralayarak, hiçbir aramanın kaçmamasını veya mesajların cevapsız kalmamasını sağlamak için sürekli alım hizmetinden yararlanacaksınız. Bu, işletmenizin büyümekte olan diğer yönlerine odaklanmanızı sağlarken, çağrılarınızın her zaman halledildiğini bilmekte işinizi kolaylaşır.

2. Müşterilere Özel Numaranızı Vermekten Kurtulun

Küçük işletme sahibi olarak, bazı durumlarda cep telefonu numaranızı müşterilere dağıtmaktan başka seçeneğiniz olmadığını düşünebilirsiniz. Ancak bunu çok sık yaparsanız veya işinizi yürütmenin bir yolu olarak özel mobil cihazınıza aşırı derecede bağımlıysanız, gizliliğiniz ve profesyonel itibarınız büyük bir darbe alabilir. Sonuçta, işinizi bir mobil cihazdan gerçekleştirerek, potansiyel müşterilere küçük ve kurulmamış bir işletme yürüttüğünüze dair bir mesaj gönderiyorsunuz. Bu da müşterilerinizde güvensizlik yaratıp işinizi başlamadan bitirebilir. Bu arada, özel numaranızı vererek çalışma hayatınız ve özel hayatınız arasındaki önemli bir engeli azaltabilirsiniz. Profesyonel bir telefon yanıtlama hizmeti alarak, itibarınızı artıracak ve kişisel bilgilerinizi koruyacak daha belirgin ve yerleşik bir sabit hattan yararlanabilirsiniz.

3. Boş Zamanlarınızda Aramaları Cevaplıyorsunuz

Kullanışlı bir iş sabit hattınız olsa bile, ona zincirlenmemelisiniz ve bir şirket sahibi olarak çok fazla sorumluluğunuz olsa da, bu, tüm özgürlüğünüzü feda etmeniz gerektiği anlamına gelmez.  Bu nedenle, aldığınız telefon görüşmelerinin hacminden bunalmış hissediyorsanız ve kişisel zamanınıza sızıyorsa, profesyonel bir telefon yanıtlama hizmetine yatırım yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Yerleşik bir sağlayıcıdan uygun fiyatlı bir paket almalısınız. Sonuçta, sorumlu olacak bir işiniz olması, kendinize karşı sorumluluklarınızı kaybettiğiniz anlamına gelmez. Uzun vadede başarılı olmak için, zevk aldıklarınızı yapmaya odaklanmak ve sağlığınızı hem zihinsel hem de fiziksel olarak korumak için haklı bir dinlenme elde etmek için kendinize zaman ayırmanız gerekir.

4. Aradığınız Personeli Bulamıyorsanız

Tam zamanlı bir resepsiyon görevlisini işe almak için yeterli bütçeniz olsa bile, bazen bu rolü üstlenmek için aradığınız kişiyi bulamayabilirsiniz. Çeşitli  şehirler ve pazarlar farklı yetenek havuzlarına ev sahipliği yapabilir fakat hemen istediğiniz özelliklere sahip bir resepsiyonist bulamayabilirsiniz.Bu noktada telefon cevaplama servisi devreye giriyor. Nerede olursanız olun, profesyonel olarak eğitilmiş resepsiyon görevlilerinin aramalarınızı ve mesajlarınızı her zaman ele almasını bekleyebilirsiniz. Bu, şirket içi personeli aramaya devam ederken geçici bir önlem olabilir veya telefon yanıtlama sağlayıcınızdan aldığınız şeylerden memnunsanız, bu hizmetleri koruyarak çok fazla zaman ve para tasarrufu yapabilirsiniz.

5. Çalışma Saatlerinizi Siz Belirleyin

Daha önce de belirtildiği gibi, kendi işinizi kurmanın en çekici yönlerinden biri, kendi çalışma saatlerinizi seçmektir. Ancak bu saatleri seçerken, satışları kaçırmak riskiyle de karşılaşabilirsiniz. Her zaman telefonda olamazsınız ve fişini çekmeden iyi bir mola yapamazsınız fakat kendi işinizde böyle bir durum pekte mümkün değildir yine tam bu noktada telefon cevaplama servisi devreye giriyor. Güvenilir ve profesyonel bir hizmet sağlayıcısı ile uygun fiyatlı bir pakete yatırım yaparak, müşterilerinize ve müşterinizin olağan ve değişmeyen çalışma saatlerine sahip olduğunuzu bilmesini sağlayabilirsiniz ve daha sonra hangi saati seçerseniz seçin, rahatça nefes alabilir veya işinize ara verebilirsiniz.

6. Verimlilik Düşükse

Siz ve ekibiniz telefon çağrılarına cevap vermek için çok mu zaman harcıyorsunuz ? İşletmenizde gelen aramaların sayısı çok yüksekse, telefonlara cevap vermek oldukça zordur. Neyse ki siz ve işletmeniz için durum böyle olmak zorunda değil. Bir telefon yanıtlama servisi bu üretkenliğin boşalmasını önleyebilir ve işleri tersine çevirebilir. Servis sağlayıcınız, şirketinizin tüm telefon görüşmelerini üstlenerek, verimliliğinizi artırarak ve potansiyel müşteriler oluşturmak ve kâr etmek için daha fazla zaman harcamanıza yardımcı olmak için oldukça uygun bir hizmettir.

7. Çok Dilli Müşterileriniz Varsa

İlk dili İngilizce olmayan müşterileriniz var mı? Dil engelleri küçük işletme sahipleri için büyük bir sorun olabilir. Kendinizi bir konuşmada tökezlerken ve kendinizi değerli bir müşteriyi kaybederken bulabilirsiniz, bu yüzden ilk etapta telefona cevap veren ve resepsiyonistiniz olarak hizmet veren bir profesyonelin olması size hem zaman hemde para kazandırır. Birçok telefon yanıtlama hizmeti, müşterilerinizi her zaman rahat hissettirmek için özel olarak gelen yabancı dil aramalarını durdurmak için iki dilli resepsiyon görevlilerini kullanır. Ancak, telefon yanıtlama hizmetleri sağlayıcınızın yabancı dilde telefon görüşmeleri yapma kapasitesi olmasa bile, sizi çok dilli bir müşteriyle bağlamak için bir ara belleğe sahip olmak, size en iyi izlenimi vermek için bir çağrıya hazırlanma şansı vermenize yardımcı olabilir.

8. Bütçeniz Düşükse

Tam zamanlı bir resepsiyonist işe alma işlemini ele aldık ve birçok şirket için mükemmel bir anlam ifade etmektedir. Ancak yeni başladığınızda bütçe kesinlikle büyük bir engel olabilir. Uygun ücret oranı için çalışmaya istekli yetenekli ve profesyonel bir resepsiyonist bulamazsınız. İhtiyacınız olan yetenekli şirket içi personeli bulmak için daha yüksek bir maaş sunabilirsiniz. Ancak, bütçenizle yarı zamanlı personeli çekmeye çalışamıyorsanız ve henüz karşılayamıyorsanız, tam bir telefon görüşmesi yapmak için profesyonel bir telefon yanıtlama hizmeti ve sanal ofis hizmetleri sağlayıcısı kiralamak mantıklıdır. 


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle