Tam Donanımlı Sanal Ofis

Bugün bir ofis ihtiyacınız doğduğunda normal olarak A’dan Z’ye ofiste tüm gereçlerin yer alması gereklidir.
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

Bugün bir ofis ihtiyacınız doğduğunda normal olarak A’dan Z’ye ofiste tüm gereçlerin yer alması gereklidir. Yani konuyu biraz daha açmak gerekirse, ısıtma ve soğutma sistemi, son model ofis mobilyaları, telefon ve faks gibi zorunlu ihtiyaçlar gibi olmazsa olmaz gereklilikler vardır. Bunun yanı sıra müşterileri karşılayacak ve telefon trafiğini yönetecek bir personel de yine tam donanımlı bir ofisin en önemli ihtiyaçlarından biridir. Dolayısıyla bu düzeni kurmak özellikle yeni atılımcılar için bir hayli bütçe gerektirdiğinden ötürü bu noktada Tam Donanımlı Sanal Ofis hizmetinden yararlanmak çok daha mantıklı bir karar olacaktır. Peki, sanal ofis nedir? Öncelikle yeni girişimciler için belli bir süre firmalarının tutunma evresidir. Bu evrede gereksiz harcamalar tabi ki yapacakları atımlımlar için ciddi bir risk içerir. Yani plansız harcamalar daha sektöre adım atamadan kaybetmeye neden olabilir. İşte sanal ofis kişilere bu süreçte sürekli olarak değil ama ihtiyaç duyduklarında ofis çözümü olmaktadır. Yani her sabah kalkıp gideceğiniz bir ofisiniz yoktur ama gerektiğinde bağlı olduğunuz firmadan ofis veya toplantı salonu talep ederek, hızlı şekilde organize olabilir ve müşterilerinizi sorunsuz şekilde ağırlayabilirsiniz.

Aynı zamanda Sanal Ofis, tercih edenler için prestijli bir adres ve kurumsal bir kimlik kazanma fırsatıdır. Çünkü iyi bir lokasyanda ofis gösterme imkanınız olduğu gibi bağlı olduğunuz firmanın kurumsal telefon hattına sahip olabilecek ve aynı zamanda bu bünyede adınıza çalışan bir sekreterinizde olacaktır. Dolayısıyla her gün ofise gidemeseniz de firmanız için gelen aramalar yanıtlanacak, kargo ve postalarınız teslim alınarak istediğiniz adrese gönderilecek veya kendiniz teslim alabileceksiniz. Davetsiz gelen müşterileriniz en iyi şekilde karşılanıp, misafir edilecek ve size bilgisi verilecektir. Eğer gelme durumunuz var ise müşteriniz bekletilirken, gelemeyecek gibiyseniz de uygun bir dille bilgi verilerek uğurlanacaktır. Haftanın bazı günlerinde ofisi kullanma, ayın bazı günlerinde ise toplantı salonlarından yararlanma olanağınız doğacaktır. Belirlenen günler dışında ekstra bir durum geliştiğinde ise ilgili birime haber vermeniz yeterli olacak ve en kısa sürede ofis ya da toplantı salonu ihtiyacınız giderilecektir.

Kısacası aktif şekilde kullanacağınız bir ofise ihtiyacınız yok ise yani sürekli seyahat ediyor, yeni bir işe atılıyor veya evden freelancer olarak çalışıyor iseniz, normal olarak sabit bir ofis kiralamanız yersiz bir karar ve buna bağlı fuzuli gider olacaktır. Bu nedenle bugün oldukça cüzi fiyatları içeren Sanal Ofis Kiralama hizmeti, ihtiyacınız olan ofisi en iyi çözüm önerisiyle tarafınıza sunacaktır. Her bütçeye uygun koşulları içeren bu uygulama ile kısa sürede sektörünüzde olumlu bir izlenim oluşturabilir ve işlerinizi hızla ileriye taşıyabilirsiniz. Kazancınızı çoğalttığınızda ve sektörünüzde tutunmayı başardığınızda ise yine tarafınıza farklı kullanım koşullarında ofis seçenekleri de sunulacak ve en az giderle en iyi kazanç sağlama imkanı sizlere verilecektir.


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle