Sanal Ofis Seçiminde Dikkat

Sanal ofis arayışınızda aşağıdaki 5 faktörü kullanarak kendiniz için en iyi şirketi bulacaksınız.
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

İşletmeniz için uygun olan ofis seçeneklerinden sanal ofise karar verdiniz. Ancak önünüzde birden çok seçenek olacağından doğru seçeneği bulmak her zaman kolay olmayabilir. Çok fazla seçeneğin bulunduğu büyük Metropol bölgelerinde yaşarken ve çalışırken en iyi çalışma alanını seçmek daha zordur.

Sanal ofis arayışınızda aşağıdaki 5 faktörü kullanarak kendiniz için en iyi şirketi bulacaksınız.

SANAL OFİS KONUMU

Öncelikle, size, ekip arkadaşlarınıza ve sizi ziyaret edecek müşterilerinizin kolayca ulaşabileceği merkezi ve elverişli bir lokasyonda ofis aramayı tercih edin. Otopark faktörü sizin için önemliyse, otopark kullanılabilirliğini de göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Sanal ofisler ülkenin birçok yerindeki tercih edilen bölgelerinde bulunmaktadır. Birçok şehirde birden fazla yer bulunmaktadır ve bu durum, hangi bölgenin ihtiyaçlarınız için en doğru olduğu ilde anlamına gelmektedir.

SANAL OFİS TEKNOLOJİSİ

Tercih edeceğiniz sanal ofiste işinizi yapmak, kolaylaştırmak ve büyütmek için gerekli alt yapı ve teknolojiye sahip olmak durumundadır.  

Teknoloji ihtiyaçları işletmeden işletmeye değişir. En azından güvenilir ve yüksek hıza sahip internet, aktif çalışabileceğiniz yazıcı ve/veya tarayıcılara sahip olması gerekmektedir. Firmanızın ihtiyacı doğrultusunda konferans telefonlarına, faks makinalarına ve diğer donanım araçlarına da ihtiyaç duyabilirsiniz.

KONFORLU KONFERANS SALONLARI VE TOPLANTI ODALARI

Birbirinden farklı ofis alanlarını, sanal ofislerde ayrıca çalışanların ihtiyaç duyabilecekleri durumunda rezervasyon yaptırabilecekleri konferans salonları ve toplantı odaları bulunmaktadır.

Toplantı odası veya konferans salonlarına ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorsanız bile ofis seçimi sırasında bunları da kontrol etmenizde fayda bulunmaktadır. Çünkü işiniz büyüdükçe ve daha fazla müşteri kazandıkça toplantı salonları önem sarf edecektir.

İHTİYACINIZ DOĞRULTUSUNDA DOĞRU ÜCRETİ ÖDEMEK

Her sanal ofis kullanım alanı, aylık ödemenize hangi hizmetlerin dahil edildiğine göre farklılık göstermektedir. Mesela;

Bazı sanal ofisler sınırsız çıktı ve kopyalamaya izin verirken diğer sanal ofislerde bu durum sınırlıdır. Bazı sanal ofisler de, adres bildirimi ve evrak alımı ücretsizken diğerlerinde ek hizmet olarak fiyatlandırılır. Bu noktada ihtiyacınız olan hizmetleri belirleyip, bu hizmetleri satın almanız doğru olacaktır.  Dolayısıyla kullanmayacağınız hiçbir hizmete para ödemek durumunda kalmazsınız.

SANAL OFİSİN ESNEK KULLANIM ŞARTLARI

Kimi sanal ofis sağlayıcıları üyelerin uzun vadeli kira sözleşmesi yapmalarını isterken kimileri de daha esnek sözleşme şartlarına izin verir. Bunu da aklınızda bulundurarak kira sözleşmesi hakkında birkaç soru sormayı unutmayın.

Sanal ofis ihtiyaçlarınız doğrultusunda profesyonel ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Bizimle irtibata geçmeyi unutmayın!


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle