Sanal Ofis Nedir, Avantajları, İmkanları Ve Yasal mıdır?

Çoğunlukla sahada serbest çalışan veya evinde freelance çalışma şekline sahip olan kişiler tarafından tercih edilir.
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

Çoğunlukla sahada serbest çalışan veya evinde freelance çalışma şekline sahip olan kişiler tarafından tercih edilen Sanal Ofis, kullanıcısına kurumsal bir telefon hattı ile adres fırsatı sunmaktadır. Bildiğiniz gibi bugün çalıştığınız firmalara karşı güvenirlik kazanmak için mutlaka prestijli bir iş adresiniz ve aramaların kaçmadığı profesyonelce işleyen bir sisteminiz olması gereklidir. Tarafınıza sunulacak olan Sanal Ofis Kiralama hizmetinde isterseniz bağlı olduğunuz firmanın telefon hatlarından birini kullanabilir isterseniz de dilediğiniz bir hattı firma bünyesine taşıyarak, adınıza çalışacak sekreter tarafından firma isminiz verilerek aramaların yanıtlanmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra tercih edeceğiniz kiralık ofis paket içeriğinde yer alan belli günlerde toplantı salonu ve ofisi kullanabilecek görüşmelerinizi kolayca organize edebileceksiniz. Günlük gidebileceğiniz bir ofisiniz olmasa bile istediğiniz anda tüm ofis hizmetlerinden yararlanabilecek ve müşterilerinize karşı olumsuz bir izlenimle iş kaybetmek yerine her daim Kiralık Sanal Ofis yardımıyla çözüm üretebilecek ve potansiyelinizi artırabileceksiniz.

Sanal Ofis Yasal mı ve Vergi Denetimlerinde Sorun Olur mu?

Dünyaca kabul gören Sanal Ofis sistemi uzun yıllardır yurtdışında kullanılmakta olup, herhangi bir problemle karşılaşılmamıştır. Ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan bir sistem olsa dahi başladığı gün itibariyle kullanıcılarına en ufak bir sorun teşkil etmemiş ve aksine giderlerden yağılan kazançla sektöründe büyüme eğilimine yardımcı olmuştur. Vergi denetimlerinde ise kurum binası olmasından ötürü firma ortaklarının ya da vekalet sahibi avukatın denetim esnasında plaza bünyesinde bulunmasıyla olası bir problem yaşanmayacaktır. Bugüne kadar da denetimlerde herhangi bir sıkıntı verecek unsur oluşmamıştır. Yasal yollarla sizlere sunulan Kiralık Sanal Ofis Hizmeti, sizlerin sektörünüzde iyi bir imaj oluşturabilmeniz ve daha emin adımlarla yürüyebilmeniz adına tasarlanmıştır. Dolayısıyla sistematik şekilde seyrini sürdürecek olan bu hizmet ağında, tarafınıza yansıyacak en ufak bir problem belirmeyecektir.

Yapılan Sözleşme Erken Fesih Edilebilir mi?

Nasıl ki sözleşme sürenizi uzatma hakkına sahipseniz, aynı oranda erken fesih hakkına da sahip olmaktasınız. Şöyle ki, 3 aylık Sanal Ofis Kiralama hizmeti için sözleşme imzaladınız ama sonrasında çeşitli nedenlerle bu hizmeti almak istemediniz diyelim. Sözleşme tabi ki bilgi verdiğinizin ertesi günü iptal edilmeyecektir. Ancak 1 ay öncesinden haber vermeniz durumunda erken fesih durumu söz konusu olacaktır. Bunun yanı sıra Sanal Ofis uygulamasını kullanırken işleriniz çok iyi gitti ve artık aktif şekilde bir ofise ihtiyacınız olduğu düşünülürse, sözleşmeniz bitene kadar bu hizmetten yararlanmak zorunda değilsiniz. Yani dilerseniz sanal ofis kullanımından Hazır Ofis kullanımına geçebilir ve her gün aktif şekilde kullanabileceğiniz konforlu bir ofis sahibi olabilirsiniz. Tarafınıza sunulan hizmet sizlerin giderlerinizi kontrol altına almanız ve kazancınızı yükseltmeniz adına oluşturulduğu için her bakımdan esnek sözleşme koşulları bulunmakta olup, sizlerin menfaati doğrultusunda en iyi koşullarda hizmet verilecektir.


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle