Sanal Asistan İhtiyacı - 10 Neden

Temel Yetkinliklerinize Odaklanmak İçin Sanal Ofis Hizmetlerimiz
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

Bir startup'ı çalıştırmak zor bir iştir ve tamamlanması gereken görevler hiçbir zaman eksik olmaz. Tüm bu kenara atılmış projeleri başlatmak harika olurdu, ama hepsini kim halledecek?

İşte burada Sanal Ofis asistanı devreye girer. Bu asistanlar, yoğun günlerinizi yönetmenize yardımcı olur ve yatırım getirileri mükemmeldir. Ancak, sanal bir asistanı işe almanın neden akıllıca bir iş kararı olduğu konusunda biraz daha ikna etmeye ihtiyacınız varsa, okumaya devam edin. Bu senaryolardan herhangi biri size tanıdık geliyorsa sanal asistan fikrini düşünün.

1. Temel yetkinliklerinize odaklanmak için zamanınız yok

Hayattaki en büyük yeteneğiniz ve tutkunuz faturalama olmadığı sürece, zamanınızın en iyi ofis yönetimi görevlerine harcanması pek olası değildir. Bir girişim kurdunuz ve işi büyütmek sizin işiniz. Bir sanal asistan, programınızı temizleyebilir ve işlerin yönetici tarafını halledebilir ve size en iyi yaptığınız şeye odaklanmanız için zaman tanır.

2. Stresiniz işinizi etkiliyor

Yapılacaklar listelerimiz görünüşte kilometrelerce uzunluğunda olduğunda odaklanmak düpedüz imkansız olabilir. Sürekli bunaltıcı hisler girişiminizi olumsuz etkiliyorsa, sanal bir asistan işe almanın zamanı geldi.

3. Yeni işe alınan kişileri eğitmek için zaman yok

Birçok sanal asistan ajanslar aracılığıyla çalışır. Ajans tarafından tutulan asistanlar ofis yönetimi, pazarlama ve diğer uzmanlık alanlarında zaten eğitilmiş olacaktır. İş yapma şeklinize alışmış yeni bir sanal asistan almak için biraz zaman harcamanız gerekecek, ancak aynı zamanda çok hızlı bir şekilde özerk olarak çalışabilecekler.

4. İşi takip edecek vaktiniz yok

İlk görüşmeden sonra takip etmediğiniz için potansiyel bir iş bağlantınızın olduğu köprüleri hiç yaktınız mı? Müşterileri satın aldıktan sonra kontrol etmek istiyor, ancak zamanınız yok mu? Bir sanal asistan müşteriler, iş bağlantıları ve diğer önemli kişilerle takip edebilir, böylece iletişim hatları her zaman açık olur.

5. Gece ve hafta sonları çalışıyorsunuz

İş hayatınız ile kişisel yaşamınız arasında hiçbir ayrım olmayacak kadar meşgulseniz, sanal bir asistana ihtiyacınız var.

6. Yaratıcılığınız acı çekiyor

Girişiminizi yeni ve heyecan verici yollarla büyütmek istiyorsanız, yaratıcılık inanılmaz derecede önemlidir. Ama aynı zamanda yaratıcı yönünüzden etkili bir şekilde yararlanmak için zamana ve zihinsel enerjiye ihtiyacınız var. Yaratıcılığınızın azaldığını hissediyorsanız, programınızda zaman kazandırabilecek sanal bir asistan tutmayı düşünün.

7. Programınız karışıyor

Programlardan bahsetmişken, seninki nasıl görünüyor? Takviminiz güncel değilse sanal bir asistan, programınızı yöneterek bu sinir bozucu sorunu çözebilir. Sanal asistanlar programınızı yönetebilir, toplantıları programlayabilir ve onaylayabilir ve daha fazlasını yapabilir.

8. Araştırma, projeleri tamamlamaktan zaman alıyor

Sanal bir asistanla, yeni bir fikri araştırmak için zaman bulma konusunda asla endişelenmenize gerek kalmayacak.

9. Telefon görüşmelerinizi düzenli olarak görmezden geliyorsunuz

Gelen tüm telefon aramalarını sanal bir asistanla halledin. Girişiminiz hemen daha profesyonel görünecektir. Artı, müşterileriniz gerçek bir kişiye ulaşmayı seveceklerdir.

10. Pazarlama çabalarınız mevcut değil

Pazarlama, tüm girişimcilerin ihtiyaç duyduklarını bildikleri hizmetlerden biridir, ancak diğer projeler ve yükümlülükler yerine bunu ertelemek inanılmaz derecede kolaydır. Bir sanal asistan işletmenizin blogunu kurabilir ve yönetebilir, sosyal medyada müşterilerle etkileşim kurabilir, haftalık bir e-posta bülteni yazabilir ve daha fazlasını yapabilir.

Sanal Ofis ve asistanlar inanılmaz derecede yardımcı bir ticari varlıktır ve birçok önemli görevi sorumlu bir şekilde yerine getirebilirler.


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle