Hazır Ofis Nedir, Avantajları, İmkanları Ve Ne Anlama Gelir ?

Neden Hazır Ofis ? Avantajları Ve İmkanları Nedir ?
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

Günümüzde bildiğimiz ofis çözümleri dışında çözümlerle de işlerimizi yürütmemiz söz konusu. Hazır ofis nedir sorusunun cevabı da tam olarak bu çözüme atıfta bulunuyor. Hazır olarak tabir edilen ofis çözümlerinde, normal ofis tercihine göre masraflarınız kat be kat az olduğu gibi, bunun yanı sıra, hangi şehirde bulunduğunuzdan bağımsız olarak prestij sahibi bir konumda, yine prestij sahibi bir plazada işlerinizi yürütme, ekibinizi kurma ve müşterilerinize güven sağlama seçeneklerine sahip oluyorsunuz.

Neden Hazır Ofis

Normal ofisinizi kurmaya başladığınızda yaptığınız masrafları ikiye ayırmak mümkündür. Bunları kurulum masraflar ve aylık masraflar olmak üzere iki başlıkta sınıflayabiliriz. Hazır ofis kiralama tercih etmeniz halinde doğrudan kurulum masraflarından kurtulacağınız gibi, aylık masrafları diğer ofis sahipleri ile paylaşmanız nedeniyle, onlara ödeyeceğiniz ücretler de azalır ve aylık sabit seviyelere sahip olur. Bu hazır ofis nedir sorusuna verilebilecek de en iyi cevaptır diyebiliriz. Hazır ofisler kısacası uygun ücretli ve sürdürülebilir ofis çözümlerini sizlere sağlamaktadır. Tabi bu tipte ofislerin avantajları burada da bitmiyor. Daha pek çok açıdan firmanıza ve prestijinize artı değer kattığını söyleyebiliriz.

Bu tipte ofisleri tercih etmeniz halinde, ülkenin en prestijli konumlarındaki, en prestijli plazaları içerisinde çalışma imkanı buluyorsunuz. Dahası bu bölgelerde çalıştığınızı müşterilerinize ve ortaklarınıza da iletebiliyor, onlardan gelen kargoları ve diğer postaları da bu ofislerden teslim alabiliyorsunuz.

Bu tipte ofis seçeneklerinin işinize sağladığı fiyat ve prestij gibi katma değerlerin dışında sunduğu daha pek çok avantajı da bulunmaktadır. Söz konusu bu avantajlara yönelik bilgileri de aşağıda bulabilirsiniz.

Hazır Ofislerin Avantajları

Günümüzde bir ofisi sıfırdan kurmak ve sürdürülebilir şekilde geleceğini sağlamak bir hayli zor olabiliyor. Değişen piyasalar, kapanan ve yeni açılan firmalar nedeniyle piyasalarda firmalar için düzenli olarak iş fırsatları bulmak zor olabildiği gibi, bazı firmalar için işleri kısa sürede büyütmek de söz konusu olabiliyor. Büyüyen şirketler için yeni ofis kiralamak, bu ofisler için büyük miktarlarda masraflar yapmak veya küçülen şirketler içinse, bir ofisi kapatıp diğerine geçmek kısa vadeli çözümler sunuyormuş gibi görünseler de, değişen piyasalarda bu adımları sürekli uygulamak gerek yorucu gerekse de maddi anlamda ciddi kayıplara neden olabiliyor. Günümüzde bu gibi sorunlara yönelik en pratik şekilde uygulanabilen çözümlerin başında ise hazır ofis çözümlerinin geldiğini söyleyebiliriz. Bu noktada hazır ofis nedir sorusunun bir diğer cevabınınsa kolaylıkla, büyütülüp küçültülebilen ofistir şeklinde vermek de mümkün. İhtiyaç duymanız halinde örneğin altı aylık yaptığınız kira anlaşmasını daha küçük veya daha büyük bir ofis ile değiştirmek, hazır ofisler içerisinde yapabileceğiniz bir işlemdir. Gördüğünüz üzere bu ofis tipi her açıdan firma sahiplerinin günümüz ofis tiplerinde yaşadığı sorunlara çözüm getirmek için oluşturulmuş bir ofistir.

Hazır Ofislerin İmkanları

Hazır ofisler içlerinde pek çok imkan bulunduruyorlar. Başta anlaşılan ücretlere dahil otopark hizmetleri, sekreter hizmetleri, toplantı salonlarından faydalanma seçenekleri, günlük ve haftalık uygulanan temizlik hizmetler, ücretsiz çay kahve seçenekleri, ücretsiz internet, iş telefonu seçenekleri de kiralık hazır ofis nedir sorusuna verilebilecek en iyi cevaplardan birisidir. Kapıda sağlanan güvenlik ve her katta bulunan kamera ve parmak okuma sistemleri de hazır ofislerin önemli özelliklerinden.


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle