Covid-19 Sonrası Ofise Gerekenler

Bir şirketin şu anda yapabileceği beş yaygın hata
15 Kasım, 2022 yazan
Admin ( Author )

Ekonomi yeniden açılmaya başladığında, işletme sahiplerinin COVID-19 salgınının bitmediğini hatırlamaları gerekiyor. Şirketler yeniden açmaya dikkatle yaklaşmalı ve ileride nasıl faaliyet gösterecekleri konusunda zor kararlar almaya hazır olmalıdır.

Uzun vadeli kira sözleşmelerinde bağlanan nakit, faaliyetleri yönetmek için harcanan zaman, müşteriyi elde tutmayı göz ardı etmek… küçük işletmenizin karşılaşabileceği hataların listesi kapsamlı ve riskler her zamankinden daha yüksek.

Bir şirketin şu anda yapabileceği beş yaygın hata ve bunları nasıl önleyeceğiniz ve çözebileceğinizle ilgili ipuçları aşağıdaki gibidir.

1. Çalışanların güvenliğini düşünmeme

Yeniden açarken çalışanlarınızın güvenliği bir numaralı öncelik olmalıdır. Tüm Covid-19 kurallarına uyarak çalışanlarınızın güvenliğini sağlamalı ve gerekli Covid-19 tedbirlerini almalısınız.

2. Uzun vadeli ofis kiralama yapmak

Nakit akışı, özellikle belirsiz ekonomik zamanlarda kritik öneme sahiptir. Maliyetleri düşürmenin en kolay yollarından biri, ofis kiralamanızı yeniden düşünmektir.  Birçok şirket için, evden çalışmaya devam etmektedir. İsteğe bağlı ofis alanı, sizinki gibi işletmelere her iki dünyanın en iyilerine erişim sağlayan ekonomik ve esnek bir alternatiftir.

3. Esnek olmama

Bu çalkantılı zamanlarda başarılı olmak istiyorsanız, esnek olmanız gerekir. Bunu başarmanın birçok yolu vardır, örneğin çalışanların evden çalışmaya devam etmesine izin vermek.

4. Müşterilere odaklanma değil ve elde tutma

Karlar azaldığında, mümkün olduğunca çok sayıda yeni müşteri bulmak doğaldır. Bu strateji işe yarayabilir, ancak küçük işletmeler de yeni müşteri edinmenin maliyetli olduğunu (ve bazen de karmaşık olduğunu) hatırlamalıdır.

Bu nedenle müşteriyi elde tutmaya odaklanmak çok önemlidir . Müşteriler altın değerindedir ve bunları korumak işinizin başarısı için kritik öneme sahiptir.

5. Pandemiyi bir tatil gibi düşünmek

Müşteri trafiği düşük ve satışlar düşük olsa bile, pandemi sırasında işiniz üzerinde çalışmanın birçok yolu vardır. Bu bir tatil değil, bu yüzden üretken kalmaya çalışın. Bu zamanı verimli bir şekilde nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz, şunları yapabilirsiniz:

  • Personel eğitimini yenileyin.
  • Yeni ürün ve hizmetler için beyin fırtınası yapın.
  • Yeni bir sertifika tamamlayın.
  • Vergi ve defter tutma.
  • Profesyonel videolar ve yeni bağlantılar kurun.

Bu zamandan en iyi şekilde yararlanmanın birçok yolu var. Proaktifseniz, ekonomi geri dönerken işinizi ve ekibinizi sağlıklı tutabileceksiniz.


1-56 Kişilik
Ofisler vaya
komple Plaza Katı

 

  • 1-56 Kişilik 8-330 Metrekare manzaralı Ofisler
  • Kilitlenebilinir müstakil Ofis Odaları 
    sadece size ait )
  • Mobilya, Aksesuar ve BT Altyapı dahil
  • Her Ofiste ayarlayabilinir VRF Isıtma ve Soğutma Sistemi
  • Ücretsiz Çay, Kahve, Su ve Mutfak Kullanımı
  • 7/24 Güvenlik ve Temizlik Personeli
  • Tüm Masraflar dahil: Doğalgaz, Su, Elektrik vb.
Hazır Ofisler
Admin ( Author ) 15 Kasım, 2022
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle